Buat Bakul Dari Surat Khabar

Recycle :: bakul dari kertas surat khabar :: | indah129's blog, Notis: saya tidak lagi mengambil tempahan menganyam bakul. harap maklum =) daripada surat kabar ja kita boleh buat macam2, murah je x payah carik rotan. Cara buat bakul dari kertas surat khabar lama - ruang seni, Jika ada yang nak belajar buat; boleh google sebab banyak blog (mm tak sempat mencatit nama2 blog pengkarya kerana nak cepat, sekadar berblogwalking sambil. Anyaman tapak bakul hantaran dari surat khabar | indah129, Assalamualaikum… dah lama tak update pasal bakul surat khabar saya ada dapat byk respon mengenai macam mana nak buat bakul daripada surat khabar ni.

Hasil seni kraftangan: bakul telur dari kertas surat khabar, Hasil sendiri kraf dari anyaman rotan serta surat khabar lama.. Cara-cara buat bakul kertas surat khabar, Izda said salamsis leh x sy nk tau cara2,nak gulung kertas suratkhabar tu step by step.sy teringin nk belajar wat bakul kertas surat khabar.. Hasil kraftangan dari bahan kitar semula ” kertas surat, Produk kraftangan hasil dari bahan kitar semula iaitu kertas surat khabar.boleh mendatangkan pendapatan yang agak lumayan jika kretif..

Cara buat bakul telur dari kertas terpakai - ruang seni, Akhirnye die akan jadi cmni so bile btg2 tu dah pendek, just smbung je la btg baru pandangan dari bawah pandangan sisi pandangan dari atas potong btg. Hasil seni kraftangan: mari belajar anyam bakul, Hasil sendiri kraf dari anyaman rotan serta surat khabar lama.. Seni kraftangan kertas akhbar lama, Dengan menggunakan pisau pemotong kertas, raut separuh dari sebatang lidi satey hingga ke hujung runcing. halus lebih kurang 1 mm. pastikan rautan lidi menjadi licin.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.