Buat Bakul Dari Surat Khabar

Cara buat bakul dari kertas surat khabar lama - ruang seni, Jika ada yang nak belajar buat; boleh google sebab banyak blog (mm tak sempat mencatit nama2 blog pengkarya kerana nak cepat, sekadar berblogwalking sambil. Recycle :: bakul dari kertas surat khabar :: | indah129's blog, Notis: saya tidak lagi mengambil tempahan menganyam bakul. harap maklum =) daripada surat kabar ja kita boleh buat macam2, murah je x payah carik rotan. Hasil seni kraftangan: bakul telur dari kertas surat khabar, Pihak kami juga mengambil kesempatan untuk mempromosikan bakul telur dari kertas surat khabar. jika dilihat seni buatan nya atau cara anyaman seakan hampir.

Anyaman tapak bakul hantaran dari surat khabar | indah129, Assalamualaikum… dah lama tak update pasal bakul surat khabar saya ada dapat byk respon mengenai macam mana nak buat bakul daripada surat khabar ni. Hasil kraftangan dari bahan kitar semula ” kertas surat, Produk kraftangan hasil dari bahan kitar semula iaitu kertas surat khabar.boleh mendatangkan pendapatan yang agak lumayan jika kretif.. Cara buat bakul telur dari kertas terpakai - ruang seni, Untuk tapak bakul telur, 2btg panjang [1 btg menegak tindih 1 btg melintang] & 1 btg pendek.

Anjung intan: buat bakul kertas sendiri, Assalamualaikum kepada semua pengunjung blog saya yang tak seberapa ni. di sini saya scan kan cara membuat bakul dari kertas surat khabar. saya telah. Bakul telur - hasil seni kraftangan, Hasil sendiri kraf dari anyaman rotan serta surat khabar lama.. Seni kraftangan kertas akhbar lama, Dengan menggunakan pisau pemotong kertas, raut separuh dari sebatang lidi satey hingga ke hujung runcing. halus lebih kurang 1 mm. pastikan rautan lidi menjadi licin.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.