Cara Bikin Pola Baju Dres

Cara-cara membuat baju kurung - youtube, Youtube home · loading icon · jack wacko · loading icon · i dislike this · stats have been disabled for this video · report · loading icon · watch. Cara buat pola/pattern blouse yang simple | siti kektus, Langkah pertama yang perlu dibuat semestinya ukuran baju yang korang nak buat tu. ukur bahu, panjang baju, panjang tangan, ukur lilit ketiak, ukur lilit. Cara ambil ukuran untuk buat pola atau dasar baju kanak, Cara nak buat pola atau dasar baju adalah lebih kurang sama macam cara nak buat pola atau dasar blouse atau baju kurung moden boleh cuba rujuk kat entry.

Cara nak buat pola atau pelan atau dasar baju kurung moden, Cara nak buat pola atau pelan atau dasar baju kurung moden / simple blouse. Cara membuat pola dasar baju wanita - cinta, Cara membuat pola dasar baju wanita di jaman sekarang ini kebutuhan akan fashion sangat meningkat tajam, apalagi untuk baju wanita. model dan desainnya. Bungaemas collections: tutorial: cara-cara menjahit baju, Bungaemas collections said tepi yang sebelah mana ye?cuba perhatikan gambar-gambar cara nak buat cuff tu satu persatu. nak hasilkan cuff yang kemas.

Baju kurung - wikipedia, the free encyclopedia, The baju kurung is a traditional malay costume which loosely translated as "enclosed dress". this type of costume is the national dress of brunei and malaysia. in. Ana arisanti: pola dasar baju wanita sistem dressmaking (3), Anonim mengatakan salam kenal mba ana, saya baru mulai belajar jahit nih, kemaren saya coba buat baju pake sistem soen kok jadi bagian atas (lingkar. Tutorial - cara lukis pola kain selisih belah - dunia cmelor, Ni pola untuk buat kain selisih. ini cara akak melor ya senah. akak terangkan ikut nombor pada gambar tu ya senah..

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.