Cara Buat Pola Peplum Blouse

Cara membuat kerajinan dari kain flanel - kreasi kain flanel, 8 paket cara membuat kerajinan dari kain flanel. serius… saya sangat penasaran dan ingin segera tahu cara membuat kerajinan dari kain flanel. ok, silahkan pilih. Cara membuat boneka dari kain flanel. kreasi flanel jepang, Gimana cara membuat boneka dari kain flanel? terus terang, saya sendiri bingung menjawabnya. apakah boneka flanel yang dimaksud itu seperti boneka yang biasanya. Membuat pola celana panjang (3 dari 3).flv - youtube, Silakan dipraktekkan dan nikmati kemapanan celana panjang menggunakan pola yang sangat mudah dan praktis cara membuatnya ini.

Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Sedang mencari cara terbaik untuk belajar menjahit baju kurung dan baju melayu. sudah melayari internet untuk mendapatkan cara menjahit baju kurung dan baju melayu. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola pemplumm, Cik sue said cs faham apa yg awak maksudkan pemplum tu cemana:-dbawah dia macam blouse kaler2 cs buat kan?ok awak buat dua pola utk bahagian. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola kain, Cinta hati kaca said salam kak sue kalo kain kembang payung ni sy nk buat start pakai kat bawah dada (nk buat cm blaus) mcm mane nk buat pola nye.

~ sweet and simple ~: cara potong langsir scallop, Kali ni saya buat entry cara potong langsir scallop. pola ni ada 2, satu saiz besar dan satu lagi saiz kecil. saya guna pola saiz besar yang biasa orang. ~ sweet and simple ~: baju kurung peplum, Sekarang, sana sini orang sibuk tempah baju untuk raya. macam fesyen yang mereka nak minta jahitkan. tapi paling top sekarang ni baju2 peplum macam dalam. Jahitan fiza : pola kain duyung, Kain duyung atau lebih dikenali dengan kain kembang payung amat sesuai sekali dipadankan dengan baju kurung moden atau baju kebaya moden.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.