Cara Buat Pola Peplum Blouse

Cara-cara membuat baju kurung - youtube, Youtube home · loading icon · jack wacko · loading icon · i dislike this · stats have been disabled for this video · report · loading icon · watch. Cara buat pola/pattern blouse yang simple | siti kektus, Langkah pertama yang perlu dibuat semestinya ukuran baju yang korang nak buat tu. ukur bahu, panjang baju, panjang tangan, ukur lilit ketiak, ukur lilit. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Suatu masa dulu, saya juga seperti anda, ingin belajar menjahit. saya ingin mulakan dengan belajar cara menjahit baju kurung terlebih dahulu. jadi, saya meninjau.

Ebook gratis | cara jahit baju - khasanah el zahra, Cara jahit baju - khasanah el zahra step by step cara menjahit baju yang yang detail dan lengkap cara mengukur, cara membuat pola, cara menggunting pola, cara. Tips petani, Voice sexing adalah cara menentukan bebek jantan betina dengan mendengar suaranya. pegang bebek dan tekan bagian pangkal leher di dekat tembolok.. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola pemplumm, Cik sue said cs faham apa yg awak maksudkan pemplum tu cemana:-dbawah dia macam blouse kaler2 cs buat kan?ok awak buat dua pola utk bahagian.

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": buat blaouse, #cik sue dah tunjuk kat n3 sebelum ni.sila rujuk kat n3 cara nak ambil ukuran.perhatian!! ukuran yang di gunakan adalah dalam "inci". ~ sweet and simple ~: cara potong langsir scallop, Kali ni saya buat entry cara potong langsir scallop. pola ni ada 2, satu saiz besar dan satu lagi saiz kecil. saya guna pola saiz besar yang biasa orang. Dilaella.blogspot.com: diy peplum, Beginilah cara budak baru belajar menyukat dan potong baju,sila jangan ikut hehe kalau nak gunting lebihkan sedikit untuk basikalau boleh buat pola dulu baru senang.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.