Cara Buat Pola Peplum Blouse

Bila hati berbicara: cara membuat pola blouse ala peplum, Okay pasti ramai yg berminat nk cube jait baju ni kan? meh sini nak ajor are buat pola baju niactually aku x tau la ape name baju nihhehebedal je. Cara-cara membuat baju kurung - youtube, Youtube home ยท jack wacko. Teknik dan cara membuat pola baju kurung moden - youtube, Http://bit.ly/panduanbajukurung-2 --- sila klik link website di sebelah kiri dan belajar cara membuat pola baju kurung moden dengan panduan langkah demi.

Cara buat pola/pattern blouse yang simple | siti kektus, Langkah pertama yang perlu dibuat semestinya ukuran baju yang korang nak buat tu. ukur bahu, panjang baju, panjang tangan, ukur lilit ketiak, ukur lilit. Cara lukis pola princess cut | florabeadz academy, Bengkel jahitan baju, telekung dan langsir khusus untuk mereka yang berminat belajar menjahit tetapi tidak mempunyai banyak masa untuk menghadiri kelas.. Cara membuat menjahit jubah muslimah wanita moden, Bismillahir rohmaanir rohim & assalamualaikum buat sahabatku. pernahkan anda rasa badan anda tidak sesuai untuk menyarungkan baju kurung tradisional, baju kurung riau.

Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola pemplumm, Cik sue said cs faham apa yg awak maksudkan pemplum tu cemana:-dbawah dia macam blouse kaler2 cs buat kan?ok awak buat dua pola utk bahagian. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": buat blaouse, #cik sue dah tunjuk kat n3 sebelum ni.sila rujuk kat n3 cara nak ambil ukuran.perhatian!! ukuran yang di gunakan adalah dalam "inci". ~ sweet and simple ~: cara potong langsir scallop, Kali ni saya buat entry cara potong langsir scallop. pola ni ada 2, satu saiz besar dan satu lagi saiz kecil. saya guna pola saiz besar yang biasa orang.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.