Cara Buat Pola Peplum Blouse

Bila hati berbicara: cara membuat pola blouse ala peplum, Okay pasti ramai yg berminat nk cube jait baju ni kan? meh sini nak ajor are buat pola baju niactually aku x tau la ape name baju nihhehebedal je. Cara buat pola/pattern blouse yang simple | siti kektus, Langkah pertama yang perlu dibuat semestinya ukuran baju yang korang nak buat tu. ukur bahu, panjang baju, panjang tangan, ukur lilit ketiak, ukur lilit. Cara membuat kerajinan dari kain flanel - kreasi kain flanel, 8 paket cara membuat kerajinan dari kain flanel. serius… saya sangat penasaran dan ingin segera tahu cara membuat kerajinan dari kain flanel. ok, silahkan pilih.

Cara cepat membuat pola rok'lucky adam fashion - youtube, Membuat pola rok dengan cara cepat,dengan pemehaman teori ,lucky adam fashion,bilamagambar pola kurang jelas ,anda bisa mengcopy di webb lucky adam fashion. Tutorial termudah baju kurung peplum kanak-kanak - youtube, Hanya rm60 (sm) dan rm70 (sbh/swk) layari http://hralegacyresources.blogspot.com hubungi pn fida 016-6746121 untuk menempah ebook atau ke kelas priv. Cara jahit baju kurung l buat baju kurung, Suatu masa dulu, saya juga seperti anda, ingin belajar menjahit. saya ingin mulakan dengan belajar cara menjahit baju kurung terlebih dahulu. jadi, saya meninjau.

Cara lukis pola princess cut | florabeadz academy, Florabeadz academy mengadakan bengkel jahitan baju, telekung dan langsir khusus untuk mereka yang berminat belajar menjahit tetapi tidak mempunyai banyak. ~ sweet and simple ~: cara membuat leher baju kurung asli, Ada kawan saya kata, bahagian yang paling rumit nak buat baju kurung ialah bahagian lehernya. ada yang tak berani nak buat, takut salah buat lubang leher. Ruang berkongsi "cerita" dan "ilmu jahitan": pola kain, Cinta hati kaca said salam kak sue kalo kain kembang payung ni sy nk buat start pakai kat bawah dada (nk buat cm blaus) mcm mane nk buat pola nye.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.