Cara Nak Potong Kain Langsir

~ sweet and simple ~: cara potong langsir scallop, Kali ni saya buat entry cara potong langsir scallop. pola ni ada 2, satu saiz besar dan satu lagi saiz kecil. saya guna pola saiz besar yang biasa orang. Belajar cara nak buat baju kurung, Terima kasih kepada pengunjung dan kepada mereka yang berjaya menjahit baju dengan cara saya ini so simple kan *nota ini sama sekali tidak dibenarkan untuk di. ♥sweet love♥: cara-cara membuat langsir eyelet style, Kain ni sy gunakan untuk kawen duludah settle kawen xde wat pape so saya amek buat langsir tingkap untuk bilik no 3 rumah baru nantibilik tu ada.

C rat c ret ‿ cik azz : cara potong langsir paling mudah, Secara jujurnya, aku dah bertahun tak potong langsir ni. kali terakhir aku potong dan buat langsir untuk rumah aku ni adalah 7 atau 8 tahun yang lalu. .:: azzamoro ::.: langsir - blogspot.com, Queen of pirus said beli kain & tempah kat kat org tukang jahir langsir yg mcm isabelle cakap tadi tu. sebab nya kalau tukang jahit biasa (tak berjenama. Diy? segalanya bermula disini!: tips : meja untuk potong, Assalamualaikum kalau sy buat kelas, ramai yang tegur meja potong kain sy tinggi & panjang just nice untuk potong kain, tak payah membongkok atau.

Florabeadz academy: cara potong princess cut, Kelas belajar menjahit baju, langsir dan telekung secara intensif dan personal. tuan puan akan belajar cara menjahit 1 baju atau design langsir yg dipilih. Chinta paradise online: cara memilih langsir, Pilihan langsir yang tepat dan sesuai adalah penting untuk memberikan keselesaan dan juga menyelahkan kecantikan rumah kediaman anda. kini, fungsi langsir. Hani syahani: cara buat ring langsir rod kayu., Assalamualaikum cara-cara nak pasang ring kat langsir rod. kertas a4 tu wakil kain langsir ye.

References:

Nothing Found

Sorry, but nothing matched your search terms. Please try again with some different keywords.